Carrito de compras Carrito: 0 producto Productos vacío

Ningún producto

A determinar Transporte
0,00 € Total

Confirmar

L'Ós té Calor - Vol. III - Per Lidia Fraguas i Sergi Andújar

22,00 €

LS_OS3

L'Ós, acalorat, emprèn un viatge cap al Pol Nord a la recerca de terres més fredes. Hi arribarà?

"L'Ós té calor" és el tercer llibre d'aquest personatge. Ambientat al Canadà, coneixerem la seva fauna i flora mentre l'acompanyem en el seu viatge. Aquest cop és estiu, l'Ós té molta calor i decideix anar a la recerca de terres més fredes. En aquest viatge es trobarà amb nous amics: el narval, la morsa, la guineu àrtica, el duc blanc... i finalment l'ós polar.

Un conte on els nens i nenes coneixeran els animals del Canadà, alguns ja coneguts del primer conte, com l'àliga, el búfal, l'ant, i d'altres de nous, propis de terres més fredes. Al final del conte es mostra el recorregut que fa l'Ós, de manera que els nens i nenes veuran sobre el mapa tots els animals que es va trobant.

S'aprendrà sobre la cura del medi ambient, com influeix el desglaç en els animals i com poden afectar els plàstics en l'oceà.
Com a cada conte, hi ha una llista de música a Spotify a la que s'accedeix amb un codi QR, creada expressament per acompanyar aquesta història.

Amb la venda d'aquest conte no hi ha cap benefici. Els diners es destinaran a la producció i un 3% es donarà a l'organització WWF.

Enviaments 24/48 hores a península i Balears.

certificado gots   wwf.jpg

Más detalles

Características

Medidas23 x 23 cm. Tapa dura
FabricaciónDissenyat, il·lustrat i redactat per L&S EDITIONS. Lidia Fraguas i Sergi Andújar. Imprès a Barcelona. Paper provinent de boscos sostenibles FSC ®
NotaAmb la venda dels contes no hi ha cap benefici. Els diners es destinen a la mateixa producció i per la compra d'aquest exemplar es donarà un 3% a l'organització WWF.
IdiomaCatalà

Más información

Lidia.jpg

"Un viatge que ens va marcar per sempre"

La idea dels tres contes sorgeix d'un viatge que vam fer al Canadà l'any 2010. Durant tot un mes vam recórrer els seus parcs naturals en tenda de campanya i vam poder conèixer els seus fantàstics paisatges i la seva fauna de ben a prop.

Vam tornar meravellats del viatge i vam tenir clar que algun dia ens agradaria tornar amb els nostres fills. També voldriem que recordéssin el viatge, que sigui tan significatiu com ho va ser per nosaltres, així que per ara anem estalviant fins que arribi el dia.

En néixer el nostre primer fill, vam pesar en fer un conte per ensenyar-li la fauna dels parcs naturals del Canadà, acostar-lo a la natura, descobrir els animals, i va ser així com va sorgir la idea de "L'Ós té gana", el primer dels contes. Després vindrien "L'Ós busca casa" i finalment "L'Ós té calor".

Els tres contes estan dissenyats, escrits i il·lustrats per nosaltres, amb molt d'amor i il·lusió, amb l'únic desig que els nostres fills i néts tinguin un conte realitzat per nosaltres sobre un indret que ens va marcar per sempre.

Ens agradarà compartir-ho amb vosaltres, us hi animeu?

Lidia i Sergi,