Carrito de compras Carrito: 0 producto Productos vacío

Ningún producto

A determinar Transporte
0,00 € Total

Confirmar

Som aquí. Notes per viure al Planeta Terra - Oliver Jeffers

16,50 €

EAN_9788416394807

Si alguna vegada has pensat en quins llibres són els imprescindibles per començar a formar la biblioteca de les teves filles i fills... estàs davant d'un d'ells. "Som aquí", d'Oliver Jeffers, és un llibre "imprescindible" perquè aconsegueix tractar un tema de gran complexitat amb una gran senzillesa i mestria. I quan un àlbum il·lustrat assoleix aquest resultat, estem davant d'un gran llibre.

Aquest àlbum il·lustrat respon a un dels grans reptes als quals s'enfronten mares, pares, mestres, mestres ... Explicar als petits què és el "Planeta Terra", el lloc on van a viure la seva vida. I davant d'aquestes preguntes, Jeffers aconsegueix crear un llibre magnífic que ens descobreix que la importància d'aquest món resideix en les coses senzilles.

Per explicar-ho, Jeffers part d'allò més general, la Via Làctia, i va descendint fins a la quotidianitat del nostre dia a dia. Ens detalla les parts del cos humà i descobreix als més petits que aquest planeta està poblat per moltes espècies d'animals, amb les quals compartim el nostre espai. Per cert, aquesta doble pàgina plena d'animals encantarà als més petits. Aquest planeta està habitat per persones que "poden ser de moltes mides, formes i colors. Tots podem tenir un aspecte diferent, fer coses diferents i sonar diferents... però que això no t'enganyi, "tots som persones", ens recorda Oliver Jeffers al text d'aquest conte infantil.

I, finalment, el llibre convida els "nous" nens i nenes que arriben a aquest món a mantenir viva la curiositat per fer un món millor.

↓ Clicar a "Més informació" per continuar llegint la descripció ↓ 

Más detalles

Características

Edad recomendadaA partir de 3 años
Medidas24 x 27 cm
Nº de páginas48
EditorialAndana Editorial
IdiomaCatalà
EncuadernaciónTapa dura
ISBN9788416394807
Fecha de publicación12/09/2018
Autor - IlustradorOliver Jeffers

Más información

UN LLIBRE DEL SUPERVENDES INTERNACIONAL OLIVER JEFFERS

Aquest conte s'ha convertit en un fenomen mundial de vendes. L'autor Oliver Jeffers, un best-seller internacional de l'àlbum il·lustrat ha traduït els seus llibres a més de 30 idiomes, porta més de 10 milions de contes infantils venuts a tot el món i alguns també s'han fet en format audiovisual.

A Espanya ja s'han venut més de 10.000 exemplars en un any i a més ha aconseguit guanyar el PREMI Kiriko al millor llibre infantil de l'any.

Es tracta d'un llibre que Oliver Jeffers va escriure per al seu fill Harland en els seus primers mesos de vida. L'autor va intentar donar resposta a totes aquestes preguntes que les mares i pares es realitzen quan s'abracen als seus petits per primera vegada: «Com li explicaré aquest món?».

Què podem aprendre amb SOM AQUÍ?

Aquest llibre ens permet una gran quantitat d'activitats didàctiques amb els més petits. Es tracta d'un llibre de coneixements, perquè ens convida a descobrir els aspectes bàsics del nostre planeta.

A més també és un àlbum que ens ajuda a respectar i estimar tot allò que conforma aquest món. I al mateix temps és un llibre il·lustrat que ens convida a despertar (i mantenir) la curiositat per descobrir noves coses i a empatitzar amb la resta de persones amb les quals compartim la vida en aquest planeta.