Carrito de compras Carrito: 0 producto Productos vacío

Ningún producto

A determinar Transporte
0,00 € Total

Confirmar

La Pipa i en Pele a la neu - Daniela Drescher

9,50 € -5% 9,02 €

EAN_9788494551499

Un conte sobre l'hivern per als més petits.

"La Pipa i Pele a la neu" és un conte de format butxaca per a nens a partir de dos anys que forma part de la col·lecció Pipa i Pele, dos simpàtics gnoms amb què farem un recorregut per les quatre estacions.

A la natura, l'hivern és temps de descans, de dormir. La vida al bosc es retira a les profunditats de la terra durant els dies curts i les nits llargues. La neu és un sostre meravellós que manté la terra i els seus habitants, animals i plantes, ben protegits.

La Pipa i en Pele gaudeixen del prodigi de la neu i aprofiten per sortir a jugar sobre el seu blanc llit: van amb trineu, donen menjar als animals del bosc, fan ninots de neu, esquien...

Mitjançant la vivència de les estacions i la celebració de les festes, el nen pot viure de manera inconscient i profunda un ritme fix de l'any, que li aporta seguretat. El ritme és viu, portador de salut.

"La Pipa i Pele a la neu" ens ajudarà, a través de les seves precioses imatges i l'harmonia dels seus versos, a endinsar-nos a les bondats de l'hivern i ens mantindrà, malgrat el fred, ben calents per dins.

Pídalo antes de 50 horas y el 32 minutos y recíbalo martes, 23 abril con Correos Express

 Información sobre el envío

Características

Edad recomendadaA partir de 2 años
Medidas14 x 16 cm
Nº de páginas10
EditorialING Edicions
IdiomaCatalà
EncuadernaciónTapa dura
ISBN9788494551499
Fecha de publicación26-09-2017
Autor - IlustradorDaniela Drescher