Carrito de compras Carrito: 0 producto Productos vacío

Ningún producto

A determinar Transporte
0,00 € Total

Confirmar

La Pipa i en Pele a la tardor - Daniela Drescher

9,50 €

EAN_9788494551475

Un conte sobre la tardor pels més petits.

"La Pipa i en Pele a la tardor" és un conte de format butxaca per a nens a partir de dos anys que forma part de la col·lecció Pipa i Pele, dos simpàtics gnoms amb què farem un recorregut per les quatre estacions.

Després de l'estiu lluminós i càlid, l'any va dirigint-se lentament cap a una època de calma. Els lirons, els eriçons i els teixons s'atipen per aconseguir una capa gruixuda de greix per al pròxim hivern. Els ratolins, els talps i altres animalets guarden amb compte les provisions. Els arbres es desfullen amb les tempestes de vent i els bolets olorosos van a poc a poc traient el cap sota les cruixents fulles.

La Pipa i en Pele gaudeixen del temps revoltós de la tardor i aprofiten per sortir a jugar mentre la natura canta: cacen fulles com papallones, fan volar els seus estels de colors, recullen nabius i bolets, construeixen un fanalet amb una carbassa...

Mitjançant la vivència de les estacions i la celebració de les festes, el nen pot viure de manera inconscient i profunda un ritme fix de l'any, que li aportarà seguretat. El ritme és viu, portador de salut.

La Pipa i en Pele a la tardor ens ajudarà, a través de les seves precioses imatges i l'harmonia dels seus versos, a endinsar-nos en les bondats de la tardor i ens acompanyarà a viure amb més consciència aquesta època de colors brillants.

Pídalo antes de 20 horas y el 9 minutos y recíbalo viernes, 26 abril con Correos Express

 Información sobre el envío

Características

Edad recomendadaA partir de 2 años
Medidas14 x 16 cm
Nº de páginas10
EditorialING Edicions
IdiomaCatalà
EncuadernaciónTapa dura
ISBN9788494551475
Fecha de publicación26-09-2017
Autor - IlustradorDaniela Drescher